Home

  LAAT JE SPORTCLUB NIET IN Z'N HEMD STAAN

  Zet jouw club op de kaart met Sport.nl!

  Afgelopen najaar is Sport.nl gelanceerd. Dit is hét platform voor alle sporters in Nederland, maar heeft ook sportverenigingen veel te bieden.

  Achtergrond: 

  Sport.nl is mede mogelijk gemaakt door De Lotto. Steeds meer mensen komen erachter dat zonder De Lotto de Nederlandse sport moeilijk zou kunnen bestaan. De Lotto draagt al vijftig jaar lang al zijn winst af aan goede doelen, waarvan de georganiseerde sport het grootste deel ontvangt. Met Sport.nl wil De Lotto - samen met NOC*NSF en de Nederlandse sportbonden - de sport nog toegankelijker en leuker maken.

  Kijk voor meer informatie op www.sport.nl.
  Voor sportaanbieders met vragen over de werking van het profiel op sport.nl: support@sport.nl.
  Voor vragen over reviews en ratings: reviews@sport.nl.

  Sport.nl is er voor alle sporters in Nederland en mensen die overwegen om te gaan sporten en is een initiatief van de Nederlandse sportbonden, NOC*NSF en De Lotto. Op het platform is een sportgids te vinden waarop alle sportverenigingen in Nederland letterlijk op de kaart zijn gezet. De consument krijgt zo een compleet overzicht van het Nederlandse sportaanbod.

  Ook fungeert Sport.nl als kennisplatform waarop de consument alles over sport te weten komt. De kennis is gerubriceerd in een zestal categorieën, variërend van sport en gezondheid, tot voeding en kleding. Inclusief een uitleg over alle sporten, met een link bij naar de verschillende sportbonden.

  Dit alles helpt mensen bij het maken van een keuze voor een specifieke sport of sportaanbieder. Dat kan een vereniging zijn, maar ook een club, school of sportlocatie. Daarvoor beschikt sport.nl over een database met sportverenigingen en –aanbieders in Nederland.

  Zet je club op de kaart!

  Sport.nl is voor sportverenigingen ook erg interessant, vertelt Mark Stokmans, projectleider van sport.nl vanuit NOC*NSF, die van begin af aan nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling en realisatie van het platform. “Ben je als sportclub op zoek naar nieuwe leden, maar kun je ze moeilijk bereiken? Dan biedt dit platform een mooie en passende oplossing. Als vereniging kun je een clubprofiel aanmaken op Sport.nl en daarmee vergroot je direct je vindbaarheid. Volg de invulvelden stap voor stap en voortaan vinden alle bezoekers ook jouw vereniging op Sport.nl.”

  Is jouw club of vereniging lid van een sportbond die bij NOC*NSF is aangesloten, dan is de vermelding op Sport.nl gratis. Is jouw club geen lid van een bond, dan staat de vereniging een maand gratis op Sport.nl. Daarna kost dit honderd euro per jaar. Kiest je club ervoor om lid te worden van een aangesloten sportbond, dan blijft de vermelding op Sport.nl gratis.