Home

  LAAT JE SPORTCLUB NIET IN Z'N HEMD STAAN

  Verantwoording

  Achtergrond: 

  NOC*NSF en Arko Sports Media

  Hoofdredactie: Het Sportbureau, Friso Schotanus
  Redactie: Roelof Jan Vochteloo, Nick Tol
  Eindredactie: Nicole Eyssen

  Ontwerp en realisatie: Ontwerpwerk

  Op 18 november 2014 is NOC*NSF gestart met de campagne: ‘Laat je sportclub niet in z'n hemd staan’. Deze campagne beoogt zoveel mogelijk goede ideeën te verzamelen om sportclubs vooruit te helpen in deze lastige tijden.

  Verenigingen kampen met een (geringe) terugloop van het aantal leden, met problemen om vrijwilligers te vinden voor met name de bestuursfuncties en met financiële problemen vanwege de economische crisis die zich nu op lokaal niveau laat gelden.

  Iedereen kon zijn of haar idee inzenden. Uit deze ideeën zijn door een aantal deskundigen van NOC*NSF, sportbonden en sportservice-instellingen, acht inzendingen geselecteerd om in dit e-zine opgenomen te worden. Uit deze 8 inzendingen zijn door NOC*NSF drie genomineerden voor goud, zilver en brons aan de jury overgedragen.

  De jury, bestaande uit Minke Booij, Erben Wennemars en Kees Jansma, heeft uit deze genomineerden de winnaar gekozen. Zie daarvoor het eveneens in dit e-zine opgenomen juryrapport.

  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en acquisitie naar aanleiding van deze campagne wordt niet op prijs gesteld.