Home

  LAAT JE SPORTCLUB NIET IN Z'N HEMD STAAN

  Thema: Kortingsacties

  Samen sporten = korting

  Wie Axtie FysioSport
  Sport fysiotherapie & medische training
  Idee Laat de clubleden en hun familieleden profiteren van korting op hun zorgpremies. Deze korting kan al snel € 200,- of zelfs wel € 400,- per jaar per gezin bedragen. Deze ‘sportkorting’ op polissen geldt bij vrijwel alle grote verzekeraars.

  Normaal
  Gezond leven, minder betalen

  Wie Achilles ‘29
  Sport voetbal
  Idee Geef een lid blijvende korting op zijn sportlidmaatschap als hij of zij nieuwe leden aanbrengt. Wie meer leden werft, kan dan zelfs gratis sporten. Samen sporten is bovendien leuker, gezelliger en stimuleert je om toch aan de slag te gaan als je geen zin hebt.

  Normaal
  Maak van je bestaande leden actieve ledenwervers

  Wie TV Puttershoek
  Sport tennis
  Idee De beste clubambassadeurs die er zijn, zijn de bestaande leden. Geef ze daarom korting als ze een nieuw lid aandragen en geef ook het nieuwe lid korting. Die korting wordt in het eerstvolgende jaar verrekend met de contributie, mits het nieuwe lid niet na het eerste jaar opzegt. Zo worden de bestaande leden getriggerd om het volgende jaar tegen een gereduceerd bedrag lid te blijven. De vereniging heeft er nieuwe leden bij en die worden gestimuleerd niet aan het einde van het eerste jaar op te zeggen. Nieuwe leden worden ook gestimuleerd om mee te doen aan tennisactiviteiten binnen de vereniging. Ze worden bewust ingedeeld bij enthousiaste bestaande leden. Zo voelen zij zich sneller thuis bij de vereniging. Deze formule heeft tennisvereniging Puttershoek in afgelopen drie seizoenen een stijgend aantal leden opgeleverd, terwijl regionaal en landelijk het aantal leden bij tennisverenigingen afneemt.

  Normaal